Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

MY SECRET PRODUCT FOR BIG EYELASHES(eyelash filaments review)

Γεια σας κορίτσια!Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για ένα απίστευτο προϊόν για τις βλεφαρίδες που το χρησιμοποιώ χρόνια.Το λατρεύω και πιστεύω ότι θα κερδίσει πολλές από εσάς.Κάνει και τις πιο λεπτές βλεφαρίδες να φαίνονται τρισδιάστατες.Ποιο είναι αυτό;

Ονομάζεται ''The eyelash extender'' ή ''eyelash filaments''της Mastell cosmetics!Πρόκειται για ένα βαζάκι που περιέχει πολλές μικροσκοπικές λευκές ίνες,ίδιας υφής με αυτήν των βλεφαρίδων και εφαρμόζετε με ένα μικρό βουρτσάκι μάσκαρας.


Λειτουργεί με τον παρακάτω τρόπο.
Αρχικά περνάμε μία ελαφριά στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες μας περισσότερο για να τις υγράνουμε για να κολλήσουν πάνω οι ίνες.


Στη συνέχεια περνάμε τις ίνες με το βουρτσάκι απαλά πάνω στις βλεφαρίδες.Όσες περισσότερες κολλήσουν τόσο εντονότερο θα είναι το αποτέλεσμα.Περνάμε αμέσως την δεύτερη στρώση μάσκαρας για να σταθεροποιήσουμε τις ίνες.Παρατήρόυμε ότι γίνονται ένα με τις φυσικές μας βλεφαρίδες.
                                                             ΕΤΟΙΜΕΣ !!!!!!!!


Δεν τσούζει στα μάτια και στο τέλος της ημέρας αφαιρείται πανεύκολα σαν να είχατε φορέσει μόνο μάσκαρα.Το αγόρασα πριν καιρό απο ένα κατάστημα καλλυντικών και η τιμή του ήταν γυρώ στα 15 ευρώ.Αρκετα καλή τιμή μιας και το εχω παρα πολυ καιρό και δεν εχω τελειώσει ούτε το 1/4!!
Ελπίζω να σας αρεσε το review.Περιμένω τα σχόλια και τις όποιες απορίες σας απο κάτω.Διαβάστε περισσότερα...